Wie is Oterap?

Oterap is een echt familiebedrijf. Wij zijn een klein team. Ieder van ons zet zijn/haar professionele expertise in om jou, als gepassioneerde startende ondernemer te helpen met jouw groei ambitie.

De intentie van deze ambitie is om een duurzame verandering te brengen in de voedingsmiddelen industrie.

Mark van Vugt van Oterap

Mark

Ik ben iemand die niet opgeeft. Al meer dan 20 jaar zet ik mijn financiele expertise in voor o.a. de hospitality branche en het bedrijfsleven. Als feedback krijg ik vaak dat ik door mijn analytische vermogen snel besluiten kan nemen.

Mijn visie: door ambitie kun je bedrijven laten groeien, steeds verder komen en kun je veel bereiken.

Frank van Vugt van Oterap

Frank

Een onderneming voer je deels vanuit ratio. Op basis van de cijfers en deze in een heldere, duidelijke en begrijpbare vorm te gieten, geef ik de juiste sturing aan jouw bedrijf.

Mijn visie: Plezier is het belangrijkste in het leven. Een goede plezierige balans tussen werk, sport, studie en relaties zorgt ervoor dat je alles lang volhoudt.

Aniek van Vugt van Oterap

Aniek

De mens achter de ondernemer fascineert mij. Ik ga graag het gesprek aan waarom je doet, wat je doet. Vanuit mijn vakgebied laat ik een ander perspectief op het project schijnen. Mijn jarenlange ervaring en kennis deel ik hierin graag.

Mijn visie: Vanuit verbinding is er heel veel mogelijk. Rapport maken is de sleutel, zo kun je samen mooie dingen creƫren.

Ad van Vugt van Oterap

Ad

Ik ben een gedreven pioneer, die zich graag inzet om de wereld een beetje mooier achter te laten dan ik hem aangetroffen heb. Mijn 40 jarige ervaring in de voedingsmiddelenindustrie zet ik graag in om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Mijn visie: Relaties met mensen en de aarde zijn niet voorbijgaand, maar van lange duur. Duurzaamheid duidt op de bestendigheid van deze relatie.

Ons doel

Oterap wil gepassioneerde ondernemers in de voedingsmiddelenindustrie een integere, stabiele en groeiende toekomst tegemoet zien gaan.
De intentie van onze samenwerking is om een duurzame verandering te brengen in de b2b ingredienten voedingsmiddelenindustrie. Ons gezamenlijk belang is waardegedreven succes.

Onze kernwaarden

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Je kunt ons persoonlijk bereiken op het telefoonnummer 06 – 53 86 27 69 of stuur een email naar info@oterap.nl

Nieuwsgierig naar hoe wij andere ondernemers hebben geholpen

Groeiverhalen